Friday, 7 October 2011

pergi ICT with family :)

semalam aku ngn family aku pergi ict but without my father coz pinggang dye sakit , so abg aku la yg bwk kete tuh , ayh aku tinggal umah , mmg berbeza gilaa skunk ict , da tak mcm dlu , skunk da de roller coster , tmpt kuda2 tuh , mcm2 laa , mmg best , aku bertolak pergi ict kol 12 haha , :D lmbt k coz tggu kakak ipar ak blik pastuh tggu dye siap2 lgy mmg laa smpay kol 12 bru na grak , but time tuh game2 kt situ sumenye daa tutup dye tutup kol 12.30 , ayoyo , menyesal gi lmbt sgt , huhuhu :(

but mak ak ckp nty bila ak da abis exam , mak ak na ajak pegi ict lgy sekali , haha time tu mmg ak na maen puaspuas la kn kt sne , sume permainan aku nak maen , ilangkan tension sekali , haha :)

semalam aku pergi ade la tgkp2 pic siket but sory la ta lawa gambarnye , fon c3 laa ktekn ,





















hehe , tgk2 laa :D

0 comments: