Tuesday, 25 October 2011

party class :D

semalam adalah hari yg pling happy dlm hidup ak coz kiteorg de buat jamuan class , oke start blog :)
smlm kol 9-9.30 da kne ade kt train but ak ngn sheila smpai sne kol 10 , hehe coz tggu sheila siap , pastuh ingt kn rmai yg naik train rupa2 nye rmai yg naik kereta je :) , pastuh da smpai sne sume geng2 kls ak , trus gy tmpt bowling n tgu kwn2 yg ta dtg lgi , after sume da smpai teacher suhh start main bowling n then sume menjerit laa kn main2 bowling tuh , mmg best laa kn ,


lps dah abis main bowling , teacher suhh gerak gy tmpt laen lak iaitu REDBOX :D , mmg best tmpt tuh , but dye tmpt free area with drugs , pastuh time teacher ngah discuss ngn owg counter tuh , mmg berzaman na tggu coz lme gila na tggu tok msuk tmpt karoke tuh -,- but sementare na tggu tuh kite2 tgkp2 gamba dlu pastuh tbe2 teacher pnggl suh msuk and kitaorg pown folow , da smpai tmpt tuh , tgk2 mmg besa gilaa la kn , mcm VIP daa , ngan sejuk nye tuh , mmg mula2 msuk best laa gakk ,

da lme tuh , sume kwn2 karoke lgu2 yg dowg pilih , mmg best2 suare2 dye , sdp2 , hehe :D , terutama ZIEKA , hahaha , dye tarik suare awie leh lak kn , ak ta leh kodd , dlm kol 3 lbh , hanie ngn najwa da blik dlu coz parents dowg da smpai , ta lme lps tuh teacher tnye kt eyka da ambk ic dowg ke lom ? pastuh eyka cm terkejut n ak pown trus calling dowg na bgy taw suh ambk ic dowg skunk , ic kitaowg ngah pengng coz time main bowling tdy , pastuh hanie ngn najwa dtg ambk ic n time tuh gak ak ngn kwn2 da blik but bkn blik tol pown just lepak n jln2 kt sekitar sunway smbil cri bju sheila na beli , akhirnye sheila beli gakk bju yg de jual kt situ ,

sumpah bju tuh lawa gilaa n sesuai ngn dye , ak ske tgk bju tuh da laa murah 25 jewk :) hehe , ta lme lps tuh gy blakg sunway tgk keindahan sunway lagoon , haha tgkp2 gamba ngn syeera n effa tade keje LOL , hahah !  time2 tub gak laa de mamat2 nie asyik pnggl kwn2 ak but sory laa kwn2 ak tuh sumenye da berpunya , hahah , ak mls laa :P ye2 jewk , n then ta lme lps tuh ak ngn kwn2 blik naik train dlm kol 6 ptg ! tepat ! train smpai n smpai sne kol 6.45 ngn hujan nye , smpai rumah mndi n bsh rmbut , huh LEGA kodd kepale ak !




that's the story about party classess :)

Friday, 14 October 2011

exam math -,-

kali nie ak jwb exam math smpay hmpir ngis , why ? coz ak da ingt formula daa but ermm , putus di tgh jln ! ta dpt na jwb so ak tinggl kn jewk laa , syg kodd , nmpkk cm sng , but susa duh , tape laa , exam SPM ade lgy kn , it's oke , that time aku nak buat tol2 , bia sume nye lulus :D amin :)

tdy sume dak2 dlm kls ak jwb exam math sme nye muka masam jewk coz susa sgt , ak pown sme gakk ,
smpay ngis2 pown de, but reda jewk laa , arp2 math kali nie lulus :)

Friday, 7 October 2011

pergi ICT with family :)

semalam aku ngn family aku pergi ict but without my father coz pinggang dye sakit , so abg aku la yg bwk kete tuh , ayh aku tinggal umah , mmg berbeza gilaa skunk ict , da tak mcm dlu , skunk da de roller coster , tmpt kuda2 tuh , mcm2 laa , mmg best , aku bertolak pergi ict kol 12 haha , :D lmbt k coz tggu kakak ipar ak blik pastuh tggu dye siap2 lgy mmg laa smpay kol 12 bru na grak , but time tuh game2 kt situ sumenye daa tutup dye tutup kol 12.30 , ayoyo , menyesal gi lmbt sgt , huhuhu :(

but mak ak ckp nty bila ak da abis exam , mak ak na ajak pegi ict lgy sekali , haha time tu mmg ak na maen puaspuas la kn kt sne , sume permainan aku nak maen , ilangkan tension sekali , haha :)

semalam aku pergi ade la tgkp2 pic siket but sory la ta lawa gambarnye , fon c3 laa ktekn ,





















hehe , tgk2 laa :D

Wednesday, 5 October 2011

exam is around the corner :o

ayoyo , exam exam exam , asal la kau dah dekat ! ?
nsb baek ak da blaja skit2 n nsb baek gakk bnykk cuti coz budak2 PMR :)
hehe , de chance laa kn , but asyik online jewk , cm mne laa kn , haha
waktu mlm ak ta online , ak stdy :D

pape pown wish me luck oke , and all to my fwens have a good result fom exam final XD
thanks you :)